Download complete video now!

Spying aunt during our vacation at the beach

0 views
0%

EEN GEILE TANTE
De geile tante van Harry is gescheiden van haar rijke echtgenoot en is in zijn geheel niet onverzorgd achtergelaten. Ze heeft genoeg geld op haar bankrekening staan om nooit meer te hoeven werken en ze heeft één van de strandhuizen, met een privéstrand, uit de deal weten te slepen. Het is volop zomer en dit is de eerste keer na haar scheiding dat ze lekker een maandje van de zon gaat genieten op haar eigen strand. Ze vindt het helemaal niets om alleen te gaan, dus heeft ze haar neef gevraagd of hij geen zin had in een geheel verzorgde vakantie.

Harry is student, en gezien de povere staat van zijn bankrekening had een vakantie er niet ingezeten. Hij neemt het aanbod van zijn tante dan ook met beide handen aan. De andere reden waarom hij graag met z’n tante naar het strandhuis gaat, is het feit dat hij sinds zijn puberteit, hij is nu 20, zich talloze malen heeft afgetrokken op zijn favoriete fantasie waarin zijn tante de hoofdrol speelt.

Het is de jongere zus van zijn moeder, een soort van nakomertje, en ze verschillen maar 10 jaar in leeftijd. Vroeger was dat een eeuwigheid, maar sinds hij uitgegroeid is tot een knappe jongeman, zouden ze bij vreemden gewoon als vriend en vriendin door het leven kunnen gaan. Ze had hem gezegd dat hij zich over geld geen zorgen hoefde te maken, want ze had zin om haar favoriete neef eens flink te gaan verwennen. Hij zou er later achter komen dat ze dat op een hele andere manier bedoelde dan hij voor ogen had.

LEKKERE TANTE VERLEIDT HAAR NEEF
Henriette, de geile tante, was vanaf dag één niet echt subtiel geweest over haar bedoelingen. Ze liep de hele dag in een hele kleine bikini rond en als ze op het strand lagen vroeg ze of hij het niet erg vond dat ze topless ging. De bobbel in zijn zwembroek vertelde haar genoeg en ze kon het niet nalaten om met haar meest verleidelijke stem te vragen of hij haar in wilde smeren, maar dan wel helemaal.

Hij begon met haar rug en kwam langzaam bij haar lekkere kontje uit, die hij oversloeg omdat hij de subtiele hints van zijn tante niet juist had weten in te schatten. Henriette protesteerde gelijk dat hij ook haar billen in moest smeren en draaide zich, toen hij met de achterkant klaar was om. Ze lag topless en Harry moest even slikken en voelde zijn pik pijnlijk hard worden. Hij hoopte dat hij er zo even tussenuit kon knijpen zodat hij zich snel in de slaapkamer van het strandhuis kon aftrekken.

Hij begon op haar buik, want hij was doodsbang dat zijn tante tegen hem uit zou vallen als hij haar tieten ging insmeren. De geile tante had echter een ander idee en pakte zijn hand vast en legde die op haar lekkere tieten.

“Zo te zien vindt je het helemaal niet erg om ze in te smeren? Toch?“, zei ze terwijl ze haar blik strak gericht had op zijn kruis. Hoe graag hij het ook wilde, hij kon zijn keiharde erectie niet verbergen, ondanks dat hij een wijde zwembroek had aangedaan. Nadat hij een goddelijk kwartier haar tieten had ingesmeerd ging hij naar beneden en schrok toen zijn tante plotseling omhoog kwam en haar bikinibroekje uittrok.

“Ook daar lekkere neef van me, en als je het goed doet heb ik een verrassing voor je“. Ze keek hem met haar meest verleidelijke blik aan en moest even kreunen toen zijn gladde vingers haar clitoris gevonden hadden. Hij had nu zo ongeveer wel door dat zijn tante sex met hem wilde hebben, dus besloot hij zijn beperkte ervaring op haar los te laten.

“Ietsje zachter schat“, zei Henriette toen hij als een razende over haar clitoris te keer ging. “Het is een beetje gevoelig als je het te hard doet.” Henriette kon haar geluk niet op, ze zou haar onervaren neef alles over sex leren en hoe je een vrouw goed moest bevredigen. Het idee dat ze zo’n maagdelijke jonge knul onder handen kon nemen en de vingers die over haar clitoris gingen, zorgden ervoor dat ze een klein orgasme kreeg. Harry schrok er een beetje van toen ze begon te kreunen en vroeg of hij haar pijn gedaan had.

“Nee hoor lieverd, integendeel“, liet Henriette weten die een paar rode konen aan haar orgasme had overgehouden. “Nu ben jij aan de beurt. Ga eens op je rug liggen en trek die boxershort uit.” Harry wist niet hoe snel hij aan haar verzoek moest voldoen en lag met zijn grote stijve pik, waar hij best wel een beetje trots op was, op de handdoek te wachten op de dingen die zouden komen. Hij kwam bijna klaar toen zijn geile tante zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Hier had hij jarenlang over gefantaseerd en nu werd het werkelijkheid. Ze begon hem geil te pijpen totdat ze de heerlijke jeuk in haar kutje niet meer aankon.

TANTE BLIJKT EEN GEILE SLET TE ZIJN
“Wil je me alsjeblieft snel en hard neuken. Hou geen rekening met mijn orgasme, maar spuit mijn natte kut helemaal vol. Ik ben jouw geile slet en ik wil je zaad in me voelen.”

Dat stukje over die geile slet was genoeg voor Harry die zijn grote pik in de kletsnatte kut van Henriette liet glijden. Hij begon haar zonder omhaal te neuken en na een minuut of vijf voelde ze dat ze in een heerlijk lang orgasme terecht zou komen. De grote pik van haar neef zorgde ervoor dat haar kutwand als strakke handschoen om zijn lul heen zat. Ze wist nu al dat ze verslaafd was aan deze lul en wat er ook gebeurde, ze zou hem niet meer laten gaan. Desnoods moesten ze verhuizen naar een ander land, waar ze als man en vrouw door het leven zouden kunnen gaan, want ze wilde elke dag zijn pik in haar geile kut voelen.

Harry had geen flauw idee van wat er allemaal door het hoofd van zijn tante ging, maar wist wel dat hij het liefst na het neuken op zijn knieën zou gaan en vragen of zijn tante met hem wilde gaan trouwen.

“Ik ga komen. Ben je aan de pil“, vroeg hij zwaar hijgend. Daar moest Henriette om glimlachen. Haar neef had nog het idee dat voor het zingen de kerk uit een goede anticonceptiemethode was.

“Maak je daar maar niet druk om. Spuit de kut van je geile hoer helemaal vol.” Ze hield er van om geil te praten en schuttingwoorden tijdens de sex te gebruiken. Ze merkte dat zij daar niet alleen opgewonden van raakte, maar dat het haar neef ook niet onberoerd liet. Met een paar laatste ferme stoten liet hij zijn pik tot aan de wortel in haar kut verdwijnen en begon al zijn opgekropte zaad tegen haar baarmoeder aan te spuiten.

Zo voelde het een beetje voor zijn tante, die eigenlijk nog nooit geneukt was door een kerel met zo’n grote pik. Die van haar ex-man, kwam nauwelijks tot de helft van wat haar neef had hangen. Ze kwam in een orgasme terecht die zijn weerga niet kende en moest, nadat hij haar helemaal volgespoten had, even bijkomen en een slokje drinken nemen.

“Wat denk je neef?“, vroeg ze quasi grappig, “zullen we maar eens gaan trouwen.”

Harry, die ondertussen een beetje was bijgekomen, keek haar serieus aan en zei alleen maar: “wanneer je maar wil.”

DE HUISHOUDSTER HEEFT ALLES OPGENOMEN
Henriette en Harry hadden honger gekregen van hun escapade op het strand en besloten een klein hapje te gaan eten. Ze deden niet eens moeite om zich aan te kleden, want niemand kon ze zien. Het enige waar Henriette niet aan gedacht had, was haar huishoudster. Anita kwam drie keer in de week langs om het strandhuis schoon te maken en dit was één van die dagen. Ze keek dan ook een beetje vreemd op toen ze binnen kwamen lopen en haar huishoudster naakt op de bank lag te masturberen.

Haar enorme grote tieten deinde mee op haar bewegingen en ze schrok een klein beetje toen ze haar ogen opendeed en recht in de gezichten van Henriette en Henry keek.

“Sorry hoor, maar ik heb jullie bezig gezien op het strand en alles opgenomen. Ik werd er zo opgewonden van, dat ik alvast maar alleen ben begonnen.”

Henriette moest lachen, want Anita was niet alleen haar huishoudster, ze had vaak genoeg met haar in bed gelegen. Henry wist nog niet dat zijn tante ook een biseksuele kant had en hij kreeg spontaan een nieuwe erectie toen hij gefixeerd naar de enorme jetsers van de huishoudster aan het kijken was.

“Waar wacht je nog op“, zei Anita terwijl ze hem een duwtje gaf, “zie je niet dat ze hoognodig geneukt moet worden. En als je klaarkomt niet in haar kut spuiten, maar over haar tieten en haar gezicht. Daar geilt ze op.”

Henry keek haar even verbijsterd aan en zag toen dat zijn geile tante het meende.

“Ik blijf alleen wel kijken als je het niet erg vindt“, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht.

Henry wist niet hoe snel hij op Anita moest duiken en dacht nog heel even bij zichzelf, voordat hij de huishoudster serieus begon te neuken, dat het een hele bijzondere vakantie zou gaan worden.